HTC nu va lansa un smartphone cu Snapdragon 835 sau un ceas inteligent la MWC 2017

27.01.2017
HTC nu va lansa un smartphone cu Snapdragon 835 sau un ceas inteligent la MWC 2017

Anunţul noilor modele de smartphone-uri HTC U a venit oarecum neaşteptat şi într-un fel a fost dezamăgitor pentru fanii acestui brand. Nu numai că noul U Ultra vine la un preţ foarte mar, însă sporul de performanţă faţă de flagship-ul HTC 10 de anul trecut este neglijabil. Se pare însă că în cursul acestui an, HTC plănuieşte să ofere şi un mult aşteptat flagship mai puternic, bazat pe Snapdragon 835.

Conform preşedintelui diviziei de smartphone-uri din cadrul HTC, Chialin Chang, acest model puternic, bazat pe cel mai nou chipset de la Qualcomm va fi anunţat în cursul acestui an, însă nu va fi prezent la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona. Chang susţine că niciun producător nu va prezenta astfel de dispozitive în cadrul evenimentului, sugerând indirect că zvonurile despre exclusivitatea temporară pentru Samsung care se zvoneşte este reală.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru publicaţia Tbreak, unde Chialin Chang a infirmat şi zvonurile despre lansarea unui smartphone HTC cu Android Wear. Deşi compania a lucrat la un asemenea dispozitiv, se pare că experienţa de utilizare oferită nu era la un nivel satisfăcător pentru standardele impuse intern.

Cât despre parteneriatul cu Google pentru realizarea dispozitivelor Pixel, Chang a spus că nu are voie să ofere detalii concrete, însă relaţia dintre companii este bună. Cu toate acestea, nu poate confirma dacă următoarele dispozitive Pixel vor fi sau nu realizate de HTC.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult