HTC One este denumirea oficială a lui M7, va fi lansat în câteva zile

12.02.2013
HTC One este denumirea oficială a lui M7, va fi lansat în câteva zile

Modelul high end de la HTC, cunoscut până acum sub denumirea M7, a apărut într-o imagine oficială. Mai mult, se pare că denumirea sa pe piaţă va fi HTC One. Carcasa terminalului este identică cu cea pe care am văzut-o în imagini neoficiale la jumătatea lunii ianuarie. Ea aduce destul de mult cu versiunea albă a lui Blackberry Z10, noul smartphone dedicat mediului business. Trecând peste acest aspect, HTC One va fi primul smartphone de pe piaţă cu ecran full HD mai mic de 5”. Producătorul va folosi un panou de 4.7”, o dimensiune mult mai ergonomică decât a oricărui competitor direct.

HTC One vine cu ecran full HD de 4.7”

HTC One va rula Android 4.2 cu ajutorul unui procesor quad core la 1,7 GHz. În imaginea de mai sus se poate observa un ecran al noii interfeţe HTC Sense 5.0. Pe spate va fi amplasată o cameră foto cu senzor de 13 MP, iar bateria va avea o capacitate relativ modestă de 2.300 mAh. Lansarea oficială a lui HTC One ar trebui să fie la Londra pe data de 19 februarie, iar telefonul va intra întâi pe piaţa europeană la începutul lunii martie.

Preţul estimat al lui HTC One este de 650 € şi poate fi considerat destul de bun pentru un model high end. Aşteptăm confirmările pentru toate cele de mai sus în săptămâna care urmează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News