HTC One M9, arătat intr-o primă serie de poze-spion

HTC One M9, arătat intr-o primă serie de poze-spion

Înlocuitor al celebrului One M8, noul model HTC One M9 s-ar afla deja într-un stadiu avansat de pregătire, aşteptând evenimentul oficial de lansare ce ar trebui să aibă loc la începutul acestei primăveri. Între timp, viitorul top de gamă HTC poate fi observat într-o primă serie de poze neoficiale, oferite la pachet cu o listă preliminară de specificaţii.

Obţinute de publicaţia franceză NowhereElse, imaginile arată partea din faţă şi spatele noului terminal. Presupunând că acestea sunt autentice, One M9 vine într-o carcasă din metal şlefuit cu aspect similar modelului anterior, având acelaşi aranjament de difuzoare cu tehnologie BoomSound şi un ecran încadrat de o ramă ceva mai îngustă.

HTC One M9

Din păcate cea de-a doua poză omite o porţiune esenţială de pe spatele carcasei, încât nu poate fi spus cu certitudine dacă avem de-a face cu o cameră Ultrapixel având doi senzori optici, sau o cameră foto convenţională având un singur senzor cu rezoluţie mărită. Blitz-ul LED cu tehnologie dual-tone a fost păstrat, sistemul cu două LED-uri acoperind porţiuni diferite ale spectrului de culoare generând poze cu un colorit mai bogat.

HTC One M9

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, HTC a ales pentru One M9 o cameră foto de 20.7MP, rezervând tehnologia Ultrapixel pentru camera frontală, cu rezoluţie 13MP.

Ecranul foloseşte în continuare rezoluţie Full HD, dar sub capotă am putea găsi un chipset Snapdragon 810 mult mai puternic, ajutat cu 3GB memorie RAM.

Comparat cu modelul anterior, One M9 foloseşte o carcasă mai puţin rotunjită, baza şi marginile aplatizate transmiţând impresia de supleţe.

Aşteptat în această primăvară, HTC One M9 va rula versiunea Android 5.0.1 Lollipop, cosmetizată folosind interfaţa proprietară HTC Sense 7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult