HTC One V a ajuns în redacţia Go4it

10.04.2012
HTC One V a ajuns în redacţia Go4it

Urmaşul celebrului HTC Hero şi mai recentului HTC Legend, a ajuns în redacţia Go4it, urmând să aibă parte de o prezentare amănunţită, ce va fi publicată în zilele următoare.

HTC One V

HTC One V este cel mai mic şi mai accesibil exemplar din noua serie HTC One de telefoane cu sistem de operare Android 4.0.

Noul model se prezintă într-o carcasă de tip unibody, cu gosime de 8.9 mm şi greutate de aproximativ 115 grame. Elementul de atracţie este fără îndoială ecranul cu diagonală 3.7 inch şi rezoluţie 480×800 pixeli, pe care putem admira versiunea 4.0 a interfeţei HTC Sense, special pregătită pentru sistemul de operare Andorid ICS.

HTC One V

Nu trebuie subestimată nici camera foto de 5MP aflată pe spatele telefonului, aceasta primind numeroase optimizări de ordin hardware şi software, prin care HTC încearcă să şteargă reputaţia proastă căpătată de-a lungul timpului pentru performanţele mediocre oferite amatorilor de fotografie. Fără a intra prea mult în detalii, pot spune că aplicaţia pentru camera foto se deschide rapid şi răspunde prompt la comenzi, iar pozele obţinute arată cel puţin promiţător.

HTC One V

Vă aşteptăm în zilele următoare pentru o prezentare detaliată cu HTC One V, unul dintre cele mai interesante modele smartphone de buget create până acum pentru platforma Android Ice Cream Sandwich.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult