HTC Opal, urmaşul lui HTC Touch

09.09.2008
HTC Opal, urmaşul lui HTC Touch

Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, taiwanezii de la HTC pregătesc un nou PDA Phone, numit HTC Opal. Acesta ar urma să fie urmaşul lui HTC Touch, primul dispozitiv din seria Touch.

HTC Opal, dacă se dovedesc adevărate zvonurile, va avea un design similar lui HTC Touch. Noul model va veni cu o interfaţă optimizată pentru utilizarea touchscreen-ului numită TouchFLO 3D. Aceasta va fi un upgrade al interfeţei de care beneficiază dispozitivele actuale din seria touch.

Opal va avea un ecran de 2.8 inch, cu rezoluţie QVGA, cameră de numai 2 MP, procesor TI OMAP 850 la 200 MHz şi 128 MB RAM. Nu vor lipsi nici suportul Wi-Fi şi bluetooth, respectiv slotul microSD. Nu se ştie deocamdată nimic legat de partea de Internet însă, probabil, va fi compatibil HSDPA.

Procesorul de 200 MHz pare destul de slab, ceea ce ar putea duce la rularea lentă a sistemului. Asta mai ales pentru că interfaţa TouchFLO 3D va necesita mai mult ca sigur resurse importante. Însă până nu-l vedem la treabă, nu putem da un verdict în acest sens.

HTC Opal

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News