HTC Perfume – următorul top de gamă HTC vine cu Android 6.1

09.12.2015
HTC Perfume - următorul top de gamă HTC vine cu Android 6.1

Chiar dacă HTC nu o duce prea bine, eforturile pentru recucerirea pieţei smartphone continuă, producătorul taiwanez pregătind un nou top de gamă ce ar trebui să vadă lumina zilei în prima parte a anului 2016.

Cunoscut deocamdată doar din informaţiile publicate pe contul de Twitter al utilizatorului LlabTooFeR, recunoscut şi pentru alte zvonuri confirmate legate de produsele HTC, noul dispozitiv pregătit sub numele Perfume este încadrat la gama high-end şi ar putea fi primul smartphone livrat cu versiunea Android 6.1 – încă neanunţată de Google, respectiv versiunea 8.0 a interfeţei Sense UI.

Aparent, HTC Perfume ia locul unui alt prototip numit HTC O2, abandonat între timp de compania taiwaneză. Acesta din urma să ofere ecran de 6˝ cu rezoluţie QHD, ajutat de o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 820 şi 4GB memorie RAM, respectiv un acumulator de 3500 mAh.

HTC Perfume, următorul top de gamă HTC vine cu Android 6.1

Exceptând versiunea de Android şi interfaţa Sense UI, momentan nu sunt cunoscute alte detalii despre înlocuitorul HTC Perfume

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult