HTC Radar cu Windows Phone Mango la go4it.ro

HTC Radar cu Windows Phone Mango la go4it.ro

HTC Radar a sosit la go4it.ro şi a adus cu el ultimele noutăţi de pe frontul Microsoft – platforma Windows Phone Mango, versiune ce rezolvă o parte din neajunsurile lui Windows Phone 7, însă mai are până să devină un OS matur care să se poată bate de la egal la egal cu Android, iOS şi, de ce nu, Symbian.

Despre telefon în sine nu sunt prea multe lucruri de spus căci HTC Radar nu aduce nimic nou ca design şi, mai rău, nici măcar nu reuşeşte să ne câştige simpatia prin aspect şi construcţie. Capacul care acoperă slotul pentru SIM nu este etanş şi lasă între corp şi bază o fantă destul de largă care dă impresia de telefon asamblat pe genunchi, în tramvai.

HTC Radar

Configuraţia hardware este centrată în jurul unui procesor Scorpion la 1 GHz, 512 MB RAM şi 8 GB memorie internă. Camera foto are 5 MP şi filmează HD. Acestea sunt practic cerinţele minime impuse de Microsoft pentru terminalele Windows Phone.

Problema cu spaţiul de stocare este una serioasă, căci slot pentru carduri externe nu avem, iar cei 8 GB se reduc la aproximativ 6,4 GB disponibili pentru utilizator, restul fiind rezervaţi pentru sistem şi ocupaţi de aplicaţiile preinstalate.

HTC Radar

Mai multe detalii despre HTC Radar veţi afla din review-ul pe care îl vom publica săptămâna viitoare.

HTC Radar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News