HTC Touch Diamond anunţat oficial azi

06.05.2008
HTC Touch Diamond anunţat oficial azi

Am aflat încă din urmă cu o lună că HTC pregăteşte un eveniment pentru 6 mai în care va anunţa „ceva”. Nu se ştia ce anume la acea dată, dar se spera că este vorba de primul dispozitiv cu Google Android. Din acest motiv, toţi pasionaţii şi site-urile de specialitate au fost cu ochii pe conferinţa de azi a celor de la HTC. Numai că au fost cu toţii dezamăgiţi: nu este vorba de niciun PDA cu Android ci doar de HTC Touch Diamond cu Windows Mobile. Nu că HTC Touch Diamond nu s-ar anunţa un dispozitiv interesant dar dacă nu e Android la mijloc, interesul nu e acelaşi.

Despre HTC Touch Diamond am scris chiar ieri, când au ieşit la suprafaţă specificaţiile. În plus faţă de ce am scris atunci, trebuie spus că că HTC Touch Diamond este primul dispozitiv care are Windows Mobile 6.1 şi că browser-ul default nu este Internet Explorer ci Opera Mobile. Motivul oficial pentru această surpriză este că noua versiune de Internet Explorer nu a fost încă terminată.

Nu au fost făcute publice deocamdată informaţii legate de preţ, dar am aflat că Touch Diamond va fi disponibil începând cu luna iunie în Europa şi Asia.

HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

Urmărește Go4IT.ro pe Google News