HTC Touch HD este lansat în Europa

30.10.2008
HTC Touch HD este lansat în Europa

Unul dintre cele mai impresionante telefoane PDA ale acestui sfârşit de an, HTC Touch HD ajunge în sfârşit să fie comercializat în Europa. Mai precis, în Marea Britanie, acolo unde este adus în exclusivitate de Orange.

Comercializarea propriu-zisă va începe în primele zile ale lunii noiembrie, adică, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Oferta operatorului francez nu este tocmai ieftină, văzută de la noi cel puţin. Dispozitivul va costa 80 de lire sterline, adică 126 de dolari. La asta se adaugă un abonament pe 18 luni de cel puţin 40 de lire sterline pe lună. Poate pentru britanici pare ieftin, însă din România se vede altfel.

HTC Touch HD este un PDA phone dotat cu Windows Mobile Professional, care măsoară 12 mm grosime şi oferă un touchscreen de 3.8 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Mai multe informaţii despre HTCTouch HD găseşti aici.

HTC Touch HD

Update: Cei de la HTC au confirmat că, tot în luna noiembrie, Touch HD va fi disponibil în cele mai multe ţări europene şi asiatice. Sperăm că în „cele mai multe ţări europene” să fie inclusă şi România. Via MSMobiles.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News