HTC U 11, pregătit şi într-o versiune de culoare roşu-intens

08.05.2017
HTC U 11, pregătit şi într-o versiune de culoare roşu-intens

Urmând exemplul dat de Apple prin lansarea unui model iPhone 7 de culoare roşie, HTC va oferi propriul vârf de gamă şi într-o versiune deep-red, punând în valoare finisajele din sticlă şi metal şlefuit.

Promovat sub sloganul “Brilliant U”, următorul smartphone high-end de la HTC pune accentul pe funcţii inovatoare şi un design exterior foarte atrăgător. Echipat cu o reţea de senzori de presiune dispuşi pe lateralul carcasei, HTC U 11 va putea măsura forţa exercitată atunci când strângem carcasa telefonului în palme, aplicând anumite comenzi predefinite.

Cunoscut deocamdată doar pe baza unor simulări computerizate, dispozitivul aşteptat pentru lansare în data de 16 mai foloseşte o carcasă cu design unibody acoperită cu sticlă în faţă şi spate. În imagini se face remarcat conectorul USB-C la partea de jos şi senzorul biometric integrat cu tasta Home, poziţionat sub ecran. Lipsesc însă conectorul pentru căşti (jack 3.5 mm) şi butoanele laterale, eliminate pentru a face loc reţelei extinse de senzori.

Bine protejat împotriva pătrunderii de apă şi praf, HTC U 11 este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu 4 GB sau 6GB memorie RAM, respectiv 64 GB sau 128 GB memorie internă (în funcţie de versiune). 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult