HTC U Life „Ocean Life” ar putea fi primul smartphone HTC lansat în cadrul programului Android One

HTC U Life „Ocean Life” ar putea fi primul smartphone HTC lansat în cadrul programului Android One

După Xiaomi, şi HTC ar putea lansa un smartphone în cadrul programului Android One, folosind drept şablon unul dintre modele deja lansate.

HTC U11 Life pare să fie versiune o cu dotări mid-range a modelului HTC U11, motorizat de un chipset din seria Snapdragon 600, fie modelul 635 sau mai puternicul 660, ajutat cu 3GB sau 4GB memorie RAM.

În timp ce Xiaomi Mi A1 este în esenţă acelaşi Mi 5X, dar echipat cu o ediţie nemodificată de Android pusă în locul versiunii MIUI livrată ca dotare standard pentru telefoanele Xiaomi, HTC U11 Life ar putea fi un dispozitiv gândit de la bun început pentru programul Android One.

Probabil, Google va aştepta lansarea oficială a platformei Android O pentru a da undă verde noului smartphone, nu mai târziu de începutul lunii viitoare. Este însă posibil ca HTC să renunţe complet la interfaţa Sense 9, necesară pentru includerea unor funcţii specifice telefoanelor HTC, cum ar fi aplicaţia HTC camera, tehnologia Edge Sense, funcţiile USonic şi Zoe. În schimb, bloatware-ul va fi practic inexistent, la fel ca la produsele din seria Google Pixel.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult