HTC U11 primeşte suport pentru Bluetooth 5.0 şi filmări 60 FPS printr-un update

11.08.2017
HTC U11 primeşte suport pentru Bluetooth 5.0 şi filmări 60 FPS printr-un update

HTC U11 a fost o surpriză plăcută a anului 2017. Acesta s-a livrat cu un hardware foarte performant şi cu una dintre cele mai bune camere foto pentru smartphone-uri de pe piaţă, însă o parte dintre capabilităţile sale au fost limitate de software. HTC doreşte să repare acest lucru cu un update software care adaugă suport pentru noul standard Bluetooth 5.0, cât şi pentru filmări cu mai multe cadre pe secundă.

Ştiam deja despre faptul că HTC U11 va primi o actualizare pentru activarea funcţiei Bluetooth 5.0, întrucât oficialii companiei au confirmat includerea hardware-ului necesar la scurt timp după lansare. Nu este clar dacă HTC va folosi noul standard pentru a asigura redare de conţinut pe mai multe dispozitive simultan, asemeni Samsung, sau dacă va oferi doar capabilităţi îmbunătăţite pe accesorii compatibile cu acesta.

La capitolul filmare, HTC U11 s-a dovedit a fi un telefon pe care te poţi baza, iar sunetul captat folosind cele patru microfoane este superior soluţiilor concurente. Din păcate însă, filmările erau limitate la 30 de cadre pe secundă, indiferent de rezoluţie. Noul update, care a fost deja lansat în Taiwan, adresează şi această problemă, activând filmarea în rezoluţie Full HD la 60 de cadre pe secundă.

Din păcate, noile funcţii Edge Sense nu au fost incluse în acest update. Dacă aveţi un HTC U11, aşteptaţi o actualizare în următoarele câteva săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult