HTC X10 ar putea fi dezvăluit în ianuarie

26.12.2016
HTC X10 ar putea fi dezvăluit în ianuarie

Mai ieftin decât modelul HTC One A9, dar cu design asemănător, HTC X9 a fost destul de bine primit de fanii produselor HTC, motiv suficient pentru continuarea seriei cu un nou model, care ar putea fi dezvăluit nu mai târziu de luna ianuarie 2017.

Apărut şi în rapoartele Comisiei Economice Eurasiatice, dispozitivul cunoscut deocamdată din zvonuri ar urma să păstreze încadrarea la gama smartphone de buget.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, HTC One X10 foloseşte chipsetul Helio P10 ajutat cu 3GB memorie RAM, oferind un bun raport performanţă/preţ. Configuraţia este completată cu un ecran de 5.5” suportând rezoluţie 1080p, respectiv o cameră foto de 13MP la partea din spate.

Ceva mai costisitor decât unele modele smartphone cu dotări similare oferite de producători asiatici mai puţin renumiţi, HTC One X10 ar urma să intre în ofertele magazinelor cu un preţ recomandat de aproximativ 288 dolari. Din păcate pentru specificaţii complete şi imagini de prezentare va trebui să aşteptăm evenimentul de lansare oficial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult