Huawei anunţă Honor 6C Pro, un nou smartphone adresat celor cu buget limitat

Huawei anunţă Honor 6C Pro, un nou smartphone adresat celor cu buget limitat

Honor 6C Pro completează oferta Huawei de telefoane ieftine cu Android, oferind un design suplu şi elegant.

Construit în jurul chipsetului Mediatek MT6750, Honor 6C Pro dispune de CPU octa-core la 1.5 GHz (nuclee Cortex-A53) şi o cantitate rezonabilă de 3 GB memorie RAM.

Carcasa cu dimensiuni 147.9 x 73.2 x 7.65 mm adăposteşte un acumulator de 3000 mAh, rezultând o greutate finală de 145 grame. Suficient de compact pentru a fi manevrat cu uşurinţă, Honor 6C Pro dispune de un ecran HD cu diagonală 5.2”, protejat sub un scut din sticlă minerală cu margini curbate.

Designul carcasei cu margini rotunjite prevede ieşire pentru căşti la partea de sus, senzor de amprente la partea din spate şi o cameră foto de 13MP, însoţită de blitz dual-LED. Deasupra ecranului găsim o cameră frontală de 8MP.

Huawei Honor 6C Pro rulează versiunea Android 7.0, personalizată cu interfaţa EMUI 5.

Anunţat în Rusia, noul smartphone nu are încă un preţ oficial, sau listă cu regiunile unde va fi comercializat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult