Huawei Ascend P1 S – cel mai subţire smartphone de la CES

10.01.2012
Huawei Ascend P1 S – cel mai subţire smartphone de la CES

Măsurând numai 6.68 mm grosime, Huawei Ascend P1 S este mai suplu decât modelul Droid RAZR al celor de la Motorola şi se laudă cu un procesor dual-core mai puternic, tactat la 1.5 GHz.

Huawei Ascend P1 S

Huawei Ascend P1 S rulează Android 4.0, a cărui interfaţă este redată pe un ecran Super AMOLED de 4.3 inch, protejat de Gorilla Glass. Din păcate ecranul cu rezoluţie 960 x 540 pixeli foloseşte o matrice de tip PenTile, mai puţin costisitoare decât cea RGB clasică şi cu performanţe ceva mai mici când vine vorba de claritatea imaginii.

Huawei a creat o temă personalizată pentru interfaţa sistemului Android 4.0, ce poate fi activată din meniul de configurare al telefonului.

Huawei Ascend P1 S

Alături de 1 GB memorie RAM pentru acomodarea aplicaţiilor deschise, Ascend P1 S are la dispoziţie un nucleu grafic SGX540 similar celui folosit de Galaxy Nexus, asigurând astfel performanţe 3D la un nivel competitiv.

Pe spatele carcasei găsim o cameră foto de 8 MP cu suport pentru filmare la rezoluţie 720p şi 1080p, iar deasupra ecranului avem o cameră auxiliară de 1.3 MP, pentru apeluri video.

Huawei Ascend P1 S

Accesul la internet este facilitat prin conexiune Wi-Fi N, iar pentru ataşarea diverselor accesorii şi transferuri de date avem la dispoziţie suport Bluetooth 3.0.

Huawei Ascend P1 S dispune de un acumulator cu capacitate 1670 mAh şi este B, cum ar fi roşu, galben sau alb.

Huawei Ascend P1 S

Huawei Ascend P1, versiunea non-slim a lui Ascend P1 S este echipată cu un acumulator de capacitate mai mare (1800 mAh) şi măsoară 7.69 mm grosime.

Ambele versiuni vor lua drumul magazinelor către jumătatea acestui an, însă preţurile de vânzare nu au fost încă stabilite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News