Huawei Ascend W1 – cum arată şi ce dotări are noul telefon WP8

19.10.2012
Huawei Ascend W1 - cum arată şi ce dotări are noul telefon WP8

Ascend W1, noul smartphone Huawei creat pentru Windows Phone 8, a fost surprins într-o primă serie de imagini, ocazie cu care aflăm şi câteva specificaţii neoficiale.

Potrivit zvonurilor, Huawei îşi va face intrarea în arena Windows Phone 8 cu un telefon accesibil, echipat cu ecran WVGA de 4 inch şi o configuraţie de nivel mediu.
Huawei Ascend W1 vine cu procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM şi 4 GB spaţiu de stocare intern.

Huawei Ascend W1

În josul ecranului protejat cu un scut din sticlă minerală putem observa trei butoane capacitive, dintre care unul poartă logo-ul Windows. Deasupra mai poate fi observată o cameră frontală pentru apeluri video (0.3MP). Spatele telefonului adăposteşte o cameră foto de 5 MP, însoţită de blitz LED.

Interiorul carcasei disponibilă în mai multe versiuni de culoare ascunde un acumulator de 2000 mAh, ce ar trebui să nu pună probleme pentru configuraţia şi dimensiunea de ecran aleasă.

Noul Huawei Ascend W1 face parte din primul val de telefoane cu Windows Phone 8 şi va fi disponibil înainte de sfârşitul acestui an pentru pieţele din China, Statele Unite şi Europa, cu un preţ de vânzare estimat la aproximativ 317 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video