Huawei dezvăluie HONOR View20, un smartphone echipat cu cameră foto de 48MP

23.01.2019
Huawei dezvăluie HONOR View20, un smartphone echipat cu cameră foto de 48MP

HONOR, brandul Huawei specializat pe telefoane din gama accesibilă, a dezvăluit noul vârf de gamă HONOR View20, în cadrul unui eveniment de presă organizat la Paris.

Gazdele evenimentului au subliniat cinci funcţii în premieră mondială ale HONOR View20, printre care: camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, chipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna şi designul cu nano-textură aurora.

Camera foto principală a telefonului HONOR View20 este alimentată de senzorul SONY IMX586 de 48MP, cu un CMOS de 1/2 inci şi pixeli echivalenţi cu 1,6μm în matricea Quad Bayer. Senzorul, amplificat de chipset-ul Kirin 980, suportă un nou mod AI Ultra Clarity la 48 MP care promite fotografii cu detalii şi claritate de neegalat.

Camera face mai multe fotografii de 48MP simultan şi îmbină cele mai bune detalii din fiecare fotografie pentru a crea o singură imagine de 48MP. Procesorul Kirin 980 NPU dual procesează fotografia folosind un algoritm AI avansat – este evaluată calitatea fotografiei, detaliile din zonele întunecate sunt optimizate şi culorile sunt ajustate pentru a fi mai vii.

Camera secundară 3D are rolul de a colecta informaţii despre formele obiectelor în funcţie de timpul de tranzit al semnalelor luminoase pentru a permite detectarea adâncimii, urmărirea scheletului şi captarea în timp real a mişcării. Această cameră poate transforma HONOR View20 într-o consolă de jocuri controlate de mişcare, permiţându-le utilizatorilor să joace jocuri de mişcare 3D. Acum, aceasta suportă Fancy Skiing şi Fancy Darts.

La partea din faţă a telefonului găsim ecranul cu design All-View, strecurat într-o carcasă cu raport ecran-corp de 91,8%, alături de o cameră frontală de 25MP, vizibilă printr-o perforaţie de 4,5 mm aplicată în colţul ecranului.

Carcasa de 8.1 mm grosime este finisată cu un model texturat în formă de V, aplicat prin procedeul de nano-texturare pentru obţinerea unui efect vizual strălucitor.

La interior, telefonul ascunde chipsetul Kirin 980 pe 7nm, răcit cu ajutorul unui sistem de răcire pe bază de lichid, acumulator de 4000 mAh şi o antenă Wi-Fi asistată cu tehnologii AI, care previne slăbirea semnalului atunci când mâinile utilizatorului acoperă receptorul.

HONOR View20 va fi disponibil pentru achiziţionare începând cu 22 ianuarie 2019 pe pieţele selectate, printre care Franţa, Regatul Unit, Germania, Spania, Italia, Finlanda, Cehia, Polonia, Rusia, Malaiezia, India, Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită. Smartphone-ul este disponibil în patru culori: midnight black, sapphire blue, MOSCHINO co-proiectat (phantom blue şi phantom red – în România va fi disponibilă doar varianta phantom red). Preţul este de 569 Euro pentru varianta de 6GB RAM + 128 GB ROM şi 649 Euro pentru varianta de 8GB RAM+  256GB ROM.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult