Huawei face glume pe baza lansării Galaxy S10. Va deschide primul său magazin în Europa

22.02.2019
Huawei face glume pe baza lansării Galaxy S10. Va deschide primul său magazin în Europa

În urma evenimentului de prezentare Galaxy S10, Huawei a dus o campanie foarte agresivă pe canalele sale de social media la adresa noului flagship Samsung. Compania a publicat mai multe imagini în care laudă în special modelul Mate 20 Pro, care vine echipat cu multe dintre tehnologiile pe care Samsung le-a prezentat în cadrul evenimentului de miercuri.

Pe contul de Twitter al companiei au apărut imagini care prezintă atât avantajele, cât şi funcţiile similare de pe Huawei Mate 20 Pro. De exemplu, Huawei îşi laudă modelul Mate 20 Pro pentru integrarea recunoaşterii faciale 3D, similar cu cel de pe iPhone-uri, în timp ce Samsung foloseşte acum doar detecţie facială 2D, cu ajutorul camerelor frontale. Apoi, Huawei a urat „bun venit” celor de la Samsung în „clubul camerelor triple”, după care a publicat o fotografie în care spune că modelul de bază, S10e, nu integrează o cameră cu zoom („Standard doesn’t do powerful zoom”).

Galerie foto

Alte mesaje sunt răutăcioase şi uneori nefondate. De exemplu, mesajul despre încărcarea wireless în ambele sensuri spune doar că Huawei a fost primul brand care a integrat aşa ceva, fără să zică dacă este sau nu mai bună tehnologia sa. De asemenea, Huawei spune că cei 100 mAh în plus de pe Mate 20 Pro în comparaţie cu Galaxy S10+ la capitolul acumulator vor face diferenţa. Desigur, Huawei plusează şi pe modul nocturn al telefoanelor sale, modelul Samsung fiind lansat fără o astfel de funcţie.

Unele dintre aceste mesaje erau marcate şi cu logo-ul „Huawei P30”, ceea ce sugerează că modelul de bază de la Huawei va integra o cameră cu zoom şi va avea mod nocturn. Ce nu va avea, conform leak-urilor este recunoaştere facială 3D şi probabil nici acumulator la fel de mare precum Mate 20 Pro. Ştim deja că Huawei P30 Pro va beneficia însă de o cameră cu patru senzori, ceva ce Samsung are deja pe un dispozitiv încă de anul trecut. Compania va lansa în curând un alt telefoncu patru camere: Galaxy S10 5G.

 

 

În urma acestor mesaje de promovare ale telefoanelor sale, Huawei a anunţat în mod oficial că va deschide primul său magazin în afara Chinei. Acesta va fi amplasat în Viena, Austria, unde compania are deja o prezenţă foarte mare, telefoanele sale fiind disponibile la toţi operatorii locali. Magazinul va debuta în această vară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult