Huawei G10, echipat cu patru camere foto şi un ecran cu rată de aspect 18:9, surprins în imagini de prezentare

Huawei G10, echipat cu patru camere foto şi un ecran cu rată de aspect 18:9, surprins în imagini de prezentare

Confirmat pentru lansare în data de 22 septembrie pentru piaţa China, Maimang 6 (Huawei G10 în varianta pentru pieţele non-asiatice) este primul smartphone Huawei care foloseşte rata de aspect 18:9 şi design fără taste fizice sub ecran.

Un alt aspect care diferenţiază Huawei G10 de alte produse recente din oferta producătorului asiatic este prezenţa a nu mai puţin de patru camere foto, dispuse în configuraţie dual-camera la partea din spate şi deasupra ecranului, fiecare cu propriul blitz LED.

Lista neoficială cu specifiaţii menţionează chipsetul Huawei Kirin 659, parte din gama mid-range, ajutat cu 4GB memorie RAM. Ecranul cu diagonală 5.9” foloseşte rezoluţia 1080×2160 pixeli şi este acomodat într-o carcasă cu dimensiuni 156.2 × 75.2 × 7.5mm. Aceasta găzduieşte un acumulator de 3240 sau 3340 mAh, care duce greutatea finală la 164 grame. Memoria internă totalizează 64GB.

Huawei G10 va fi livrat cu EMUI 5.1, o versiune puternic modificată de Android 7.0 Nougat, care preia interfaţa şi setul de aplicaţii livrate ca dotare standard pe mai toate produsele Huawei.

Momentan, preţul şi disponibilitatea lui Huawei G10 în pieţele internaţionale nu este cunsocută.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult