Huawei lansează Enjoy 7 Plus în China, un mid-range ieftin

12.04.2017
Huawei lansează Enjoy 7 Plus în China, un mid-range ieftin

În ultima perioadă am primit foarte multe informaţii despre dispozitivele Huawei de top şi de medie, încât aproape că am uitat că producătorul chinez are în portofoliu şi dispozitive mult mai ieftine. Cel mai nou model foarte ieftin al companiei se numeşte Enjoy 7 Plus şi vine cu un design mai modest şi cu hardware puţin peste cel al dispozitivelor entry-level, însă integrează şi câteva caracteristici care îl scot imediat în evidenţă.

Enjoy 7 Plus vine într-un corp de dimensiuni mari, întrucât trebuie să acomodeze un display cu diagonală de 5,5” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli). La interior a fost integrat un chipset Snapdragon 435 de la Qualcomm, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, caracteristici nu foarte mult mai joase decât cele ale modelelor P din seria Lite. Construcţia metalică completează telefonul capacul de pe spate fiind disponibil în treu culori: gri, argintiu şi auriu.

Camera foto de pe spate beneficiază de un senzor de 12 megapixeli şi de un blitz cu LED, în timp ce camera frontală foloseşte un senzor de 8 megapixeli. Sub camera principală se regăseşte şi un senzor de amprentă. Toate acestea sunt alimentate de un acumulator cu capacitate de 4.000 mAh, care ar trebui să ofere autonomie peste medie.

 

Momentan telefonul a fost anunţat pentru piaţa din China, însă nu ar fi deloc exclus să vedem acest dispozitiv în oferta magazinelor din Europa. Preţul pentru China este de 1.600 yuan, echivalent cu 230 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult