Huawei Mate 9, surprins în imagini de prezentare neoficiale

19.08.2016
Huawei Mate 9, surprins  în imagini de prezentare neoficiale

Aşteptat să fie anunţat în data de 1 septembrie, în cadrul expoziţiei IFA 2016, Huawei Mate 9 va sosi în această toamnă, înlocuind modelul Mate 8 lansat anul trecut.

Încadrat la categoria phablet, Huawei Mate 9 este aşteptat cu un ecran de 5.9” suportând rezoluţie 1080p. La interior, vom găsi o configuraţie motorizată de chipsetul HiSilicon Kirin 960 (CPU hexa-core), ajutat cu 4 GB memorie RAM. Configuraţia este completată cu 64 GB memorie internă, cameră foto duală de 12 MP (20 MP după unele zvonuri) + 8MP, sistem de focalizare laser, blitz LED şi senzor biometric la partea din spate.

Pregătit în carcasă metalică, Huawei Mate 9 ar urma să ofere funcţie de încărcare rapidă a bateriei, bazată pe tehnologii Huawei proprietare.

Aşteptat în această toamnă, Mate 9 va fi livrat direct cu versiunea Android 7.0. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult