Huawei P smart Pro, cu ecran FHD+ de 6.59 inch şi cameră retractabilă, lansat oficial în mai multe ţări europene

02.01.2020
Huawei P smart Pro, cu ecran FHD+ de 6.59 inch şi cameră retractabilă, lansat oficial în mai multe ţări europene

Huawei a lansat la jumătatea anului 2019 smartphone-ul P Smart Z cu cameră retractabilă, disponibil şi pentru piaţa din România. Extinzând gama, Huawei anunţă acum şi modelul P Smart Pro, cu triple-camera la partea din spate, cameră frontală pop-up şi un ecran nedecupat cu suprafaţă generoasă de afişare.

Cu dimensiuni 163,1 × 77,2 × 8,8mm şi o greutate: 206 grame, Huawei P Smart Pro nu este nici foarte suplu şi nici uşor, modelul părând mai degrabă adresat amatorilor de multimedia pe ecran mare. Huawei P Smart Pro pune la dispoziţie un ecran FHD + Ultra FullView cu rezoluţie 2340 x 1080 pixeli întinsă pe o diagonală de 6.59 inch şi carcasă acoperită cu sticlă curbată la partea din spate.

Noul model vine echipat cu chipsetul octa-core Kirin 710F, ajutat cu 6 GB RAM + 128 GB de stocare internă, expandabilă până la 512 GB folosind un card microSD. Camera foto principală este un model cu rezoluţie 48MP şi lentile f/1.8, ajutat cu un senzor wide-angle de 8MP şi senzor de profunzime de 2MP.  Camera frontală este un model de 16MP, de tip retractabil. Lista dotărilor este completată cu un cititor de amprente montat pe lateralul carcasei şi acumulator de 4000mAh.

Huawei P Smart Pro este livrat cu versiunea Android 9 Pie şi interfaţa EMUI 9.1, în versiuni de culoare negru şi coral, la preţul de aproximativ 365 dolari. Noul model a apărut deja în oferta unor magazine din Polonia, Bulgaria, Grecia, Croaţia urmând să fie disponibil şi în alte regiuni din Europa.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult