Huawei P11 va debuta tot în cadrul Mobile World Congress

09.03.2017
Huawei P11 va debuta tot în cadrul Mobile World Congress

Odată cu lansarea lui P10, Huawei a întrerupt tradiţia de a lansa smartphone-uri de top în luna aprilie. Noul flaghsip a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă la Mobile World Congress, în Barcelona şi va ajunge pe piaţa internaţională înainte de sfârşitul lunii în curs. Conform Bruce Lee, vice preşedintele diviziei de dispozitive mobile din cadrul companiei, următoarele modele din seria P vor urma exemplul lui P10.

Conform Android Central, Lee a declarat că planul companiei este să lanseze toate modelele de top din anii următori înainte de Paşte. Acest lucru înseamnă că acestea trebuie să fie prezentate în mod oficial înainte de începutul lunii aprilie. Întrucât Mobile World Congress are loc în fiecare an la sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie, acesta este evenimentul perfect unde Huawei poate face anunţul oficial.

Nu numai că este poziţionat perfect pentru a asigura lansarea înaintea sărbătorilor de primăvară, ci este şi unul dintre cele mai mari evenimente din lume. Aici pot avea astfel acces la dispozitive un număr mai mare de jurnalişti decât la evenimentele dedicate, precum cele care erau ţinute anii trecuţi în Londra.

Cert este că cel puţin momentan, planul Huawei pentru lansarea de smartphone-uri de top este strâns legat de Mobile World Congress. Acest lucru înseamnă că următorul model, care probabil că va fi numit P11, este programat pentru debut în primăvara anului viitor tot în Barcelona.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video