Huawei P20 şi P20 Pro renunţă la microSD. Vor fi livrate în culori stridente [FOTO]

13.03.2018
Huawei P20 şi P20 Pro renunţă la microSD. Vor fi livrate în culori stridente [FOTO]

Credeam că am aflat totul despre Huawei P20 şi „fraţii” săi Lite şi Pro, însă noi informaţii sugerează că informaţiile prezentate în trecut nu pictau un tablou complet. Un nou val de informaţii oferă câteva imagini la rezoluţie şi mai înaltă cu noile dispozitive, prezentând astfel şi noile nuanţe de culoare ale telefoanelor, modelul Pro fiind cu adevărat impresionant la acest capitol. De asemenea, Huawei pare să renunţe la unele dintre cele mai apreciate caracteristici ale telefoanelor cu Android.

Începem cu veştile proaste. Huawei P20 şi P20 Pro, modelele de top din serie, vor renunţa la două caracteristici care au făcut modelele precedente foarte atractive. Una dintre acestea este jack-ul pentru căşti, care este înlocuit cu port-ul USB Type-C, o schimbare pe care am mai întâi pe Mate 10 în gama Huawei, însă cea de-a doua este şi mai importantă: slot-ul pentru card-uri microSD. Cele două modele vor fi livrate în variante dual-SIM, însă cel de-al doilea locaş pentru cartele nu va putea să folosească un card de memorie.

Veştile bune sunt că cele trei dispozitive Huawei P20 vor arăta foarte bine la exterior, compania chineză pregătind nişte nuanţe foarte atractive. P20 Pro va fi disponibil într-o versiune „degrade” cu nuanţe de mov şi bleu care se întâlnesc la mijlocul dispozitivului, în timp ce varianta P20 normală va beneficia de o culoare cu roz şi auriu în degrade. În cele din urmă, P20 Lite va beneficia de o sechemă cromatică similară cu cea de pe Honor 8 din urmă cu doi ani.

Cei care preferă culori mai „obişnuite” vor avea în continuare la dispoziţie modele albastre sau negre, însă acestea nu ies deloc în evidenţă. Ce reiese din noile imagini însă sunt câteva diferenţe minore între cele trei dispozitive. P20 Lite va fi puţin mai mic şi va avea un „breton” uşor mai lat, în timp ce P20 şi P20 Pro vor beneficia de display-uri care măsoară aproximativ 5,84” în diagonală. Rezoluţia pentru toate cele trei modele este de 2.240 x 1.080 pixeli, iar modelul Pro va beneficia şi de display OLED. P20 şi P20 Lite se livrează cu panouri LCD.

Mai sunt două săptămâni până la marea lansare a flagship-urilor Huawei şi noi detalii continuă să apară. Probabil că până în momentul în care reprezentanţii Huawei vor urca pe scenă vom avea aproape toate informaţiile despre noile lor dispozitive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video