Huawei P30 lite – noi specificaţii hardware şi imagini neoficiale

25.02.2019
Huawei P30 lite - noi specificaţii hardware şi imagini neoficiale

Huawei a decis să prezinte la MWC doar noul său smartphone pliabil Mate X, însă în curând vom începe să aflăm noi detalii despre seria sa flagship P30, care urmează să fie anunţată la sfârşitul lunii viitoare. Anul trecut Huawei P20 lite a fost lansat înainte de cele două modele, iar leak-urile recente referitoare la P30 lite sugerează că această mişcare va fi repetată şi în 2019.

Avem noi imagini cu Huawei P30 lite publicate înainte de termen de Spigen, un producător important de accesorii pentru telefoane. Imaginile prezintă modele 3D cu noul P30 lite, în care putem vedea câteva particularităţi interesante. În primul rând, ecranul său va fi similar cu cele de pe P30 şi P30 Pro, cu un notch în formă de picătură de apă. Pe partea din spate, telefonul va integra un sistem cu trei camere, în timp ce senzorul de amprentă rămâne pe spate.

Galerie foto

Datorită TENAA, comisia de certificare a dispozitivelor mobile din China, avem acum şi informaţii concrete despre configuraţia hardware a lui Huawei P30 lite. Telefonul va integra un panou LCD de 6,1” cu rezoluţie Full HD+, un chipset mid-range Kirin 710, un acumulator de 3.240 mAh cu încărcare rapidă la 18 W şi un sistem cu trei camere 20+16+2 megapixeli.

Cel mai probabil, Huawei P30 lite va intra pe piaţă la un preţ între 300 şi 400 de euro şi va ajunge în magazine înaintea modelor P30 de top.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult