Huawei P30 primeşte încărcare wireless prin intermediul unei huse oficiale

Huawei P30 primeşte încărcare wireless prin intermediul unei huse oficiale

Anunţate în urmă cu doar două zile,  Huawei P30 şi P30 Pro sunt telefoane puternice  motorizate de chipsetul Kirin 980.  În afară de preţul la vânzare, cele două modele smartphone diferă destul de mult şi în privinţa dotărilor oferite.

Unul din principalele aspecte prin care Huawei P30 Pro se diferenţiază de modelul non-Pro este prezenţa tehnologiei de încărcare wireless a acumulatorului,  folosind adaptoare compatibile cu standardul Qi wireless.

În mod amuzant, tot Huawei vine să rezolve problema pentru cumpărători modelului P30 care regretă absenţa acestei dotări, lansând o carcasă de protecţie care include adaptorul-receptor necesar funcţiei de încărcare wireless.  Accesoriul include port USB pentru alimentarea acumulatorului şi  magnet pentru fixarea mai fermă în suportul pentru telefon (ex. la bordul autoturismelor).

Din păcate, chiar şi cu adaptorul de încărcare wireless, Huawei P30 nu poate fi adus chiar nivelul modelului Pro, puterea de încărcare fiind limitată la 10W, faţă de 15W pentru Huawei P30 Pro.

Accesoriul P30 wireless charging case este listat deja pe site-ul Huawei, dar fără preţ la vânzare sau termen de livrare oficial.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult