Huawei P50 în primele fotografii „oficiale”, scăpate pe internet

13.05.2021
Huawei P50 în primele fotografii „oficiale”, scăpate pe internet

Deja design-ul lui Huawei P50 este cunoscut pe internet, grație leak-urilor din ce în ce mai dese. Totuși, până acum am văzut doar modele 3D realizate pe baza unor planuri pentru producătorii de huse și nu imagini reale de la Huawei. Ei bine, primele astfel de fotografii au ajuns pe internet și confirmă o parte din zvonuri și se concentrează pe modulul de cameră. Care ar putea fi chiar mai mare decât ne așteptam inițial. Totuși, aceste imagini prezintă doar modelul P50 standard, nu și variantele superioare Pro sau Pro+.

Huawei a ales din nou să schimbe design-ul camerelor pe seria P50

Teme/@RODENT950, un leaker de pe Twitter care a mai publicat imagini reale cu dispozitive înainte de lansare, a publicat acum două imagini cu ceea ce pare a fi spatele modelului Huawei P50. Acesta dezvăluie câteva detalii, în special despre camera telefonului, care, într-adevăr, pare să fie realizată folosind două module separate, încadrate în două cercuri.

În cercul de sus avem trei senzori cu trei obiective, în timp ce în partea de jos apare un singur senzor, cu un obiectiv mai mare. Se presupune că acela ar putea fi ori senzorul principal de cu dimensiune de 1”, ori camera cu zoom.

Este interesant însă că modulul de cameră nu este realizat dintr-o singură bucată, ci include două cercuri ieșite în relief independent. Apoi, conform înscrisurilor vizibile în imagini, putem confirma că aceste dispozitive sunt în continuare realizate în parteneriat cu Leica. De asemenea, putem vedea că telefonul va oferi obiective cu distanțe focale între 13 și 90 mm. Asta înseamnă că va fi echipat atât cu o cameră ultra-wide, cât și cu un obiectiv cu zoom optic 3X. Probabil că doar modelele Pro și Pro+ vor integra și o cameră cu zoom periscopic.

Telefoanele din seria Huawei P50 se lasă în continuare așteptate, după repetate amânări. Tradițional, acestea erau prezentate fie în luna martie, fie în aprilie. Deja ne apropiem de jumătatea lunii mai, iar Huawei nici măcar nu a anunțat un eveniment oficial de prezentare.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult