Huawei pregăteşte Nova 3, o versiune accesibilă a vârfului de gamă P20

Huawei pregăteşte Nova 3, o versiune accesibilă a vârfului de gamă P20

Huawei continuă diversificarea ofertei smartphone cu un nou produs mid-range din gama Nova.

Adaptat pentru anul 2018, Huawei Nova 3, preia din trăsăturile vârfului de gamă P20, încercând să convingă cu un pachet echilibrat de dotări şi un preţ mai bun. Din lista cu specificaţii apărută pe site-ul autorităţii chineze de certificare TENAA, aflăm că noul smartphone vine cu un ecran FullView de 6.3”, afişând o rezoluţie generoasă de 2340×1080 pixeli. Judecând după diagonala de afişare non-standard, ecranul este cu siguranţă din categoria celor cu „breton”, o soluţie de compromis acceptată în mod aproape unanim de producătorii smartphone.

Nova 3 foloseşte o configuraţie cu 4GB memorie RAM, motorizată de chipsetul Kirin 710. Huawei pregăteşte şi o ediţie cu 6GB memorie RAM, care duce memoria internă la 128GB, faţă de 64GB la modelul standard. Necesarul de energie este asigurat cu un acumulator de 3650 mAh, care ar trebui să asigure cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Configuraţia este completată cu o cameră foto principală de 24MP+16MP şi cameră frontală de 24+2MP.

Destinat pieţelor asiatice, Huawei Nova 3 este livrat cu versiunea Android 8.1, personalizată folosind interfaţa EMIUI. Huawei nu oferă alte informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele europene, sau posibilitatea lansării unei ediţii Android One, cu versiune de Android nemodificată. Mai multe detalii vom afla cu siguranţă de la evenimentul oficial de lansare pregătit pentru data de 18 iulie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult