Huawei prezintă G9 Plus, un nou smartphone cu ecran Full HD şi cameră foto de 16 MP

19.08.2016
Huawei prezintă G9 Plus, un nou smartphone cu ecran Full HD şi cameră foto de 16 MP

Cu preţ de 360 dolari, Huawei G9 Plus este un smartphone mid-range cu design foarte atrăgător, anunţat deocamdată doar pentru pieţele asiatice.

Foarte asemănător modelului  Huawei Maimang 5 prezentat luna trecută, G9 Plus este motorizat de chipsetul Snapdragon 625 şi este oferit în două versiuni distincte, cu 3GB RAM/32GB memorie internă şi 4GB/64 GB la un preţ ceva mai mare, nedezvăluit momentan.

Corpul din aluminiu cu greutate 160 grame şi o grosime de 7.3 mm adăposteşte un acumulator de 3340 mAh, care nu ar trebui să pună probleme ecranului de 5.5” cu rezoluţie Full HD.

Huawei G9 Plus suportă filmare la rezoluţie 4K şi poate obţine poze la rezoluţie 16MP, respectiv 8MP folosind camera frontală. Huawei livrează noul smartphone cu versiunea Android 6.0 Marshmallow, adaptată cu interfaţa EMUI ajunsă la versiunea 4.1. Lista dotărilor este completată cu un senzor de amprente la partea din spate.

Disponibil la precomandă începând de astăzi în oferta magazinelor asiatice, Huawei G9 Plus va putea fi livrat cumpărătorilor începând cu data de 25 august.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult