Huawei şi eMAG anunţă disponibilitatea locală exclusivă a gamei de telefoane Honor

18.05.2015
Huawei şi eMAG anunţă disponibilitatea locală exclusivă a gamei de telefoane Honor

Compania chineză Huawei şi-a anunţat intenţia de a concura mai agresiv pe piaţa europeană acum doi ani, însă a oferit iniţial doar o parte din portofoliul său de produse. Începând cu toamna trecută, compania a început să comercializeze în Europa şi telefoanele din gama Honor, rezumându-se însă doar la vânzările online, iar eMAG este primul magazin autohton care semnează un parteneriat cu Huawei şi oferă în exclusivitate pentru România această familie de produse.

Cel mai atractiv model este Honor 6 Plus, un telefon lansat în China în luna decembrie a anului trecut şi promis europenilor începând cu luna mai a acestui an. Acest vârf de gamă oferă un ecran cu o diagonală de 5,5” şi un panou IPS Full HD rată de contrast de 1500:1, configuraţia hardware incluzând un procesor HiSilicon Kirin 925 (cunoscut de la Ascend Mate 7), 3 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 3600 mAh care promite două zile de autonomie într-un regim moderat de utilizare.

Terminalul este echipat cu nu mai puţin de 3 camere foto, tradiţionala cameră pentru selfie-uri de 8 MP fiind însoţită de două camere principale paralele cu senzori tot de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezoluţie de 13MP.

Anunţat în luna octombrie a anului trecut, Honor 4X oferă un ecran HD cu diagonală de 5,5 inci, un procesor octa-core pe 64 de biţi Kirin 620, 2GB de RAM şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh asigură promite trei zile de autonomie. Telefonul oferă o cameră foto cu senzor de 13MP şi o cameră foto frontală de 5MP care permite realizarea selfie-urilor panoramice.

Coborând nivelul specificaţiilor, Honor 3C oferă un ecran IPS HD de 5”, procesor Mediatek MT6582, 2 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 2300 mAh. Telefonul oferă o camera foto principală cu senzor de 8 MP şi o cameră foto frontală pentru selfies cu senzor de 5 MP.

În final, Honor Holly este cel mai mic membru al familiei şi oferă un ecran IPS cu rezoluţie HD, un procesor Mediatek MT6582, 1 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie internă şi o baterie de 2000 mAh. Camera foto principală de 8MP BSI oferă un obiectiv cu diafragmă F/2.0 şi include funcţii avansate precum fotografierea panoramică, HDR şi oferă multe efecte post procesare.

Huawei şi eMAG au anunţat că terminalele Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly şi Honor 3C sunt disponibile începând de astăzi în ofertă la preţuri între 2080 şi 590 de lei, toate cele patru modele fiind oferite în versiunea Dual SIM.

Huawei a afirmat cu această ocazie că va păstra modul de promovare a mărcii şi gamei de produse Honor, terminalele urmând să nu beneficieze de campanii ample de comunicare, ci să utilizeze canale alternative de comunicare pentru atragerea utilizatorilor interesaţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News