Huawei va lansa Honor 10X Lite pe 10 noiembrie

05.11.2020
Huawei va lansa Honor 10X Lite pe 10 noiembrie
foto: hihonor.com

Succesor pentru modelul non-X lansat acum aproape doi ani, Honor 10X Lite vine cu un design revigorat, camere foto îmbunătățite și un compromis notabil pe partea de software.

Astfel, 10X Lite model vine echipat cu versiunea Android 10 și interfață Magic UI 3.1 aplicată direct din fabrică, însă la fel ca multe alte modele Honor lansate în ultimul an, și acesta vine fără acces la magazinul de aplicații Google Play, respectiv pachetul de aplicații și servicii Google. Astfel, viitorii cumpărători vor trebui să se mulțumească cu alternativa Huawei Mobile Services și magazinul de aplicați App Gallery.

Honor 10X Lite
foto: hihonor.com

Honor 10X Lite, un refresh binevenit pentru gama de telefoane Honor

La nivel hardware, modelul Honor 10X Lite este echipat cu un display de 6.67” cu rezoluţie Full HD+. Acesta este perforat la partea de sus pentru acomodarea camerei frontale de 8 megapixeli . La interior găsim chipsetul entry-level Kirin 710, echipat cu procesor octa-core bazat pe nulcee ARM Cortex -A53 (1.7GHz) şi Cortex-A73 (2.2GHz). Acesta suportă conexiuni 4G LTE cu viteză de 600Mbps download şi acces în reţele Wi-Fi N din banda de 2.4GHz.

Honor 10X Lite
foto: hihonor.com

Telefonul dispune 4GB/128GB memorie și acumulator de 5000mAh cu funcţie de încărcare rapidă, acceptând puteri de până la 22.5W prin cablul USB-C. Memoria internă poate fi suplimentată cu ajutorul slotului pentru card microSD.

Noul smartphone înlocuiește senzorul de amprentă circular cu unul montat la lateralul carcasei. Totodată, rezoluția camerei foto urcă de la 13MP la 48MP. Oferta este completată cu o cameră ultrawide de 8MP, cameră macro de 2MP și senzor DoF pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Honor 10x Lite va fi disponibil și pe piața europeană începând cu data de 10 noiembrie. Deși  nu a fost precizat, prețul va fi probabil la un nivel comparabil modelului actual.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult