Imagine oficială cu Sony Xperia Z1S – o nouă variaţie a topului de gamă

Imagine oficială cu Sony Xperia Z1S - o nouă variaţie a topului de gamă

Imaginea de mai jos este a lui Sony Xperia Z1S. Ţinând cont de claritatea imaginii, ea pare să fie oficială şi aşteptăm în curând anunţul din partea producătorului. Speculaţiile au în legătură cu acest terminal au apărut odată cu imaginea. Mulţi sunt de părere că aceasta ar putea fi versiunea internaţională a lui Xperia Z1 f, mini-ul lansat momentan în Japonia. Din păcate, ei se înşeală. Amplasarea conectorilor laterali este identică cu cea a lui Xperia Z1. Singurele detalii care diferă sunt mufa audio şi camera foto frontală.

Sony Xperia Z1S - modelul LTE pentru Statele Unite

Este foarte posibil ca Xperia Z1S să fie o versiune specială a topului de gamă, pregătită pentru operator american T-Mobile. Mufa audio a fost mutată spre centrul laturii superioare, iar camera frontală este acum în stânga căştii. Capacul de pe spate este diferit de cel al lui Xperia Z1 pe care l-am testat. El seamănă mai mult cu cel al lui Xperia Z. Cele două tăieturi de sus şi de jos au dispărut, iar microfonul pentru înregistrare video se află în spatele unui orificiu rotund.

Sony Xperia Z1S - capacul de pe spate diferă puţin

Acest Xperia Z1S va oferi suport pentru reţeaua LTE a lui T-Mobile din Statele Unite, fiind singurul terminal comercializat acolo cu suport LTE. Sony Xperia Z1 va fi vândut la rândul său, însă doar în versiunea HSPA+(C6902). Din fericire, noi avem disponibile pe piaţa românească ambele versiuni, fie şi pe cale neoficială.

Pentru comparaţie, o imagine cu Sony Xperia Z1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News