Imagini cu Galaxy Z Fold4 și Flip4, scăpate pe internet. Diferențe minime față de generația 2021

29.07.2022
Imagini cu Galaxy Z Fold4 și Flip4, scăpate pe internet. Diferențe minime față de generația 2021

Suntem la aproximativ două săptămâni distanță de lansarea noilor modele pliabile din seria Galaxy Z de la Samsung, așa că era de așteptat să vedem imagini cu dispozitivele din toate unghiurile. Rareori o companie mai reușește în această industrie să păstreze design-ul noilor sale dispozitive secret, iar cu această ocazie aflăm și care sunt nuanțele în care vor fi disponibile modelele Galaxy Z Fold4 și Flip4. Ce nu putem să observăm în noile imagini însă este o diferență semnificativă la exterior față de generația precedentă.

Noile modele Galaxy Z Fold4 și Flip4 vor oferi îmbunătățiri mai degrabă la nivel de hardware intern

Nu ne așteptam la diferențe majore la capitolul design pe noile modele Galaxy Z, însă noile imagini publicate de 91mobiles sugerează că nu sunt diferențe aproape deloc. De la modulul de cameră, forma și chiar unele nuanțe de culoare, modelele Fold4 și Flip4 din aceste imagini sunt foarte similare cu cele de anul trecut.

Galaxy Z Fold4 este surprins în imagini care par a fi chiar cele oficiale, în nuanțe de bej (Beige), negru (Black) și verde-gri (Gray Green). Culorile de anul trecut erau numite Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Green. O altă culoare care ar putea fi inclusă pe noua serie de pliabile este Burgundy Red, cea în care a fost livrat și Galaxy S22 Ultra. Diferențele sunt minime la nivelul construcției, însă, întrucât sticla de pe spate pare în continuare să fie realizată cu o textură mată, iar modulul de camere într-o poziție identică, cu același design de anul trecut.

În cazul lui Galaxy Z Flip4 avem patru opțiuni de culoare: bej, negru, albastru și mov. Telefonul păstrează design-ul two-tone al carcasei de pe spate, cu partea superioară, unde sunt găzduite cele două camere și ecranul exterior, acoperită de un panel de sticlă neagră.

Evenimentul de lansare este programat pentru data de 10 august 2022, iar telefoanele vor ajunge, cel mai probabil, în magazine înainte de sfârșitul lunii. Zvonurile sugerează că noile modele pliabile vor avea prețuri puțin mai mari decât modelele de anul trecut.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult