În apropierea lansării LG G6, compania promite că smartphone-urile sale nu explodează

17.01.2017
În apropierea lansării LG G6, compania promite că smartphone-urile sale nu explodează

Producătorii de smartphone-uri se pregătesc de lansarea noilor modele din primăvară, iar LG speră să lanseze un smartphone care să beneficieze de mai mult succes decât modelul G5 lansat anul trecut. În încercarea de a atrage noi clienţi de partea sa, compania a detaliat detaliul intern al smartphone-urilor sale, care au fost testate pentru a reduce riscul de explozie aproape de zero. Promisiunea companiei este că a livrat în trecut şi va livra şi în viitor dispozitive care vor funcţiona în siguranţă pe toată durata utilizării.

Conform LG, designul intern al smartphone-urilor sale, modelul V20 fiind exemplul dat, este echipat cu un sistem de răcire cu radiatoare din ţevi de cupru, similare cu cele folosite în răcirea componentelor de PC. Acestea conduc căldura de pe chipset în alte zone în care nu afectează alte componente, disipând-o către exterior. Avantajul acestui design este însă faptul că această căldură degajată nu este direcţionată către acumulator.

De asemenea, LG susţine că acumulatorii săi sunt supuşi unor teste mult mai riguroase decât normele obişnuite de conformitate şi că nu prezintă risc de explozie. Aceste noi declaraţii despre nivelul de siguranţă ridicat al dispozitivelor mobile LG vin pentru a asigura viitorii cumpărători că noul G6 va beneficia de un proces de fabricaţie similar, care va elimina riscul de explozie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult