Încarcă pozele direct pe Facebook, cu funcţia Android Photo Sync

20.09.2012
Încarcă pozele direct pe Facebook, cu funcţia Android Photo Sync

Facebook testează o funcţie numită Photo Sync, ce permite utilizatorilor de telefoane Android să încarce în mod automat pozele obţinute cu camera foto, direct în albume postate în paginile reţelei de socializare.

Facebook Photo Sync

Cu Facebook Photo Sync eliminăm practic etapa în care alegeam manual pozele pe care vrem să le încărcăm pe Facebook, întreaga operaţiune fiind realizată acum automat. Astfel, pozele sunt încărcate pe Facebook imediat ce au fost obţinute, sau ori de câte ori avem la dispoziţie o conexiune activă la internet. Albumele astfel create pot fi publice – vizibile pentru toată lumea, sau adresate unui cerc mai restrâns de prieteni în care avem încredere.

Pozele încărcate cu funcţia Photo Sync pot fi găsite în secţiunea Photos, apăsând butonul Synced din josul pagini. Cei care accesează portalul Facebook de pe PC, vizitează aceiaşi secţiune Photos şi dau click pe link-ul Synced From Phone.

Albumele de fotografii încărcate cu funcţia Photo Sync pot fi publice sau private

Atunci când este nevoie, pozele care au fost deja încărcate prin funcţia Photo Sync pot fi şterse vizitând timeline-ul profilului de utilizator. De aici accesăm secţiunea Photos, iar apoi butonul Synced din josul paginii. Pentru a şterge o poze nu trebuie decât să o selectăm şi să alegem opţiunea Remove synced photo.

Funcţia Photo Sync este disponibilă pentru toţi utilizatorii Android care au instalată cea mai nouă verisune a aplicaţiei Facebook şi poate fi activată din meniul de configurare al aplicaţiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult