iPhone 11 Max apare în fotografii cu accesorii lansate de un producător din UK

25.06.2019
iPhone 11 Max apare în fotografii cu accesorii lansate de un producător din UK

Olixar, producătorul de accesorii pentru smartphone-uri pare că nu se poate abţine. De curând a lansat accesorii pentru protecţia camerelor şi display-urilor noi lor generaţii de iPhone şi a publicat pe internet fotografii cu noile modele Galaxy Note10. Cel mai recent „leak” din partea acestui producător dezvăluie design-ul complet al lui iPhone 11 Max, acesta fiind prezent în fotografiile cu husele pe care Olixar le va lansa în preajma lansării telefonului.

Imaginile de acest gen, realizate de producătorii de accesorii nu vor fi niciodată 100% corecte. De cele mai multe ori, acestea sunt decupate corect pentru a oferi acces la elementele principale ale telefoanelor (camera, butoane, port USB, etc.), însă elementele de design care nu afectează aceste părţi sunt complet greşite. Cum ar fi de exemplu ecranul lui iPhone 11 Max din aceste fotografii, care pare să nu aibă margini deloc în jurul display-ului şi să vină cu un „notch” mai mic, ceva ce a fost infirmat în leak-urile precedente.

Olixar confirmă din nou anumite lucruri pe care le ştiam, precum design-ul noii camere cu trei senzori, faptul că telefonul va folosi şi anul acesta port-ul Lightning, în loc de USB Type-C şi că butonul fizic pentru profilul silenţios îşi schimbă design-ul. Încă de la debutul primului iPhone, acesta a fost de tip „comutator”, care se mişca de la stânga la dreapta pe marginea telefonului. Acum, acesta va deveni un „slider”, similar cu butonul de blocare a orientării care se găsea pe generaţiile mai vechi de iPad, cu poziţia sus sau jos.

În rest, telefonul pare să urmeze design-ul de anul trecut, cu o grilă mai mică pentru microfon în partea de jos, ceea ce sugerează că antenele şi modem-ul 4G de date este din nou realizat de către Intel. În ciuda faptului că Apple a încheiat disputa legală cu Qualcomm, abia de anul viitor vor putea fi lansate noi dispozitive iPhone echipate cu modem-urile Snapdragon X.

În ciuda faptului că Apple nu va face încă tranziţia la USB Type-C, există posibilitatea ca telefoanele din generaţia iPhone 11 să vină însă cu un nou cablu şi încărcător în pachet. Este vorba despre un cablu Lightning-to-USBC şi un adaptor de 18W, ambele accesorii fiind deja livrate cu modelele iPad Pro din 2018. Acestea ar permite încărcare rapidă din fabrică şi posibilitatea de a conecta telefonul prin cablu la MacBook-uri şi tablete iPad fără a cumpăra un cablu compatibil separat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult