iPhone 3.0 ne va pune la dispoziţie Copy şi Paste

16.03.2009
iPhone 3.0 ne va pune la dispoziţie Copy şi Paste

Meşteşugitul Apple iPhone 3G se apropie cu paşi mărunţi dar siguri de un upgrade şi anume versiunea a III-a de soft (SDK). Pe 17 martie vom afla cu exactitate ce noutăţi va aduce. Până atunci, surse credibile din Internet & IT (Kevin Rose, cofondatorul Digg) afirmă că iPhone 3.0 SDK va oferi în sfârşit utilizatorilor banalele funcţii copy şi paste.

Desigur, întotdeauna există o probabilitate (oricât de mică) pentru ca lucrurile să nu meargă conform planurilor, aşa că, în ton cu această teorie, un nou zvon vine să contracareze potenţialul entuziasm al fanilor Apple: versiunea software iPhone 3.0, ca şi precedentele, nu va permite rularea aplicaţiilor third-party în background. Destul de greu de digerat, însă deloc imposibil, mai ales după ce am văzut noul iPod Shuffle, un player retardat, cu o mulţime de limitări.

Cu adevărat revoltătoare mi se pare cea legată de utilizarea anumitor tipuri de căşti, recunoscute (omologate) de Apple. La urma urmei însă, nu ar trebui să ne mire. Toate produsele lor sunt destinate unei anumite categorii de oameni, nu publicului larg. Iar acei oameni se pare că sunt dispuşi să înghită găluştile companiei din Cupertino cu sâmburi cu tot.

iPhone 3.0 SDK

Urmărește Go4IT.ro pe Google News