iPhone 3G cu sistem de operare Windows Mobile

14.10.2008
iPhone 3G cu sistem de operare Windows Mobile

iPhone 3G este departe de a fi gadgetul perfect, însă ardoarea celor care doresc să-l exploateze la capacitate maximă nu are limite. Astfel, telefonul Apple creşte în valoare mulţumită aplicaţiilor şi modding-ului de care beneficiază (excludem programul care nu realizează nimic dar costă 1000 de dolari). Ultima “ispravă” legată de iPhone aparţine unui tânăr norvegian (Erik Kristiansen) care a reuşit să spargă soft-ul şi să instaleze alături de Mac OS şi sistemul de operare Windows Mobile.

Cum a reuşit, doar el ştie, însă faptul că a evitat să dea detalii cât de cât relevante (a menţionat doar că implementarea este în stadiul beta) ne duce cu gândul că totul ar putea fi de fapt o înscenare – un videoclip care înfăţişează interfaţa Windows Mobile pe iPhone. Poate filmuleţul de mai jos te va lămuri.

Fals sau nu, sistemul Microsoft pus pe iPhone nu este tocmai un lucru cu care să se mândrească fanii companiei din Cupertino, însă puţin ne interesează opinia lor. Privind lucrurile obiectiv, un telefon cu două sisteme de operare selectabile ar reprezenta o mare inovaţie, dar fără o utilitate practică însemnată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News