iPhone 6 cu ecran de 5.5”, adus mai târziu în magazine decât modelul de 4.7” şi echipat cu procesor mai rapid

iPhone 6 cu ecran de 5.5”, adus mai târziu în magazine decât modelul de 4.7” şi echipat cu procesor mai rapid

Probabil, singura variantă iPhone 6 disponibilă în magazine imediat după lansare, modelul cu cran de 4.7” nu va fi cel mai performant telefon Apple al momentului, titlul revenind variantei iPhone 6 cu ecran de 5.5”.

Potrivit unor dezvăluiri din surse apropriate companiei, Apple a ales pentru modelul iPhone 6 de 5.5” un chipset cu design diferit de cel folosit pentru modelul de 4.7”, mai performant dar cu cerinţe crescute în ceea ce priveşte consumul de energie şi căldura disipată. Pe lângă CPU cu frecvenţe mărite în schemă va intra şi un GPU mai rapid, susţinut cu ajutorul unui acumulator de capacitate mărită acomodat în carcasa mai încăpătoare a telefonului.

În afară de chipsetul diferit, modelul iPhone 6 cu ecran de 5.5” va primi şi un modul touch adaptat pentru scutul de protecţie din sticlă prevăzut cu strat de safir. Aparent, modelul iPhone 6 de 4.7” nu va avea ecran protejat cu strat de safir.

Telefonul iPhone 6 cu ecran de 5.5”, echipat cu procesor mai rapid decât modelul de 4.7” şi lansat mai târziu

Potrivit informaţiilor actuale, Apple va lansa în septembrie doar modelul iPhone 6 cu ecran de 4.7”, cel cu ecran de 5.5” şi procesor mai rapid fiind amânat pentru luna decembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult