iPhone 6S: capacul metalic de pe spate surprins în imagini neoficiale

iPhone 6S: capacul metalic de pe spate surprins în imagini neoficiale

Săptămâna trecută am aflat că iPhone 6S a intrat deja în producţie, iar astăzi vedem deja imagini cu o componentă foarte importantă a acestuia: capacul metalic de pe spate. Acesta confirmă faptul că la noul smartphone Apple va fi aproape identic la exterior faţă de generaţia curentă, însă dezvăluie şi diferenţele la interior.

În cazul în care aceste imagini sunt cu adevărat autentice, iPhone 6S va fi într-adevăr doar o versiune mai puternică de iPhone 6. Atât grosimea cât şi lăţimea dispozitivului sunt identice, lucru care sugerează că toate accesoriile pentru telefoanele Apple disponibile acum pe piaţă vor fi compatibile şi cu cele care se vor lansa în toamnă. Camera, blitz-ul, jack-ul de căşti, grila pentru difuzoare, butoanele de volum şi mufa Lightning sunt exact unde ne-am aştepta să fie şi sunt de dimensiuni asemănătoare cu cele de pe iPhone 6. Ba chiar şi dungile de plastic vor fi păstrate, în ciuda noului brevet înregistrat de companie.

Diferenţele se văd însă la interior, unde spaţiile dedicate monturii de componente au fost modificate. Găurile pentru şuruburi nu se găsesc în aceleaşi locuri, sugerând o placă de bază diferită şi componente de alte dimensiuni. Probabil că este vorba despre ajustarea spaţiului intern pentru a găzdui un procesor mai puternic şi o cameră cu senzor diferit. Desigur, ca în cazul oricărui zvon, ar trebui să nu ne punem baza prea mult în aceste imagini, putând fi simple machete realizate de cineva care doreşte să inducă publicul în eroare. Cu toate acestea, imaginile confirmă o parte din informaţiile despre iPhone 6S care au ajuns pe internet săptămâna trecută, întărind puţin veridicitatea lor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult