iPhone 7 ar putea fi livrat fără SmartConnector

09.05.2016
iPhone 7 ar putea fi livrat fără SmartConnector

De câteva luni bune tot primim tot felul de zvonuri despre iPhone 7, însă în ultima vreme acestea au început să se cam contrazică între ele. În timp ce unele spun că noul iPhone 7 cu display mare va fi reorientat către gama de dispozitive Pro, renunţând la denumirea „Plus”, altele sugerează că diferenţele faţă de generaţia actuală de smartphone-uri Apple nu vor fi atât de mari. Cel mai recent zvon sugerează că noul iPhone 7 va fi livrat fără un port SmartConnector.

Unele dintre primele imagini cu carcasa lui iPhone 7 Plus/Pro dezvăluia că în partea de jos a dispozitivului ar putea fi găsit un SmartConnector, care să ofere posibilitatea de a ataşa accesorii inteligente. De asemenea, aceasta ar putea fi o metodă alternativă de încărcare a bateriei, mai ales având în vedere că zvonurile sugerează că noul smartphone Apple se va livra fără jack audio, căştile fiind conectate prin mufa Lightning.

Conform Mac Otakara, o publicaţie japoneză cu renume pentru leak-uri legate de Apple, compania americană a decis să renunţe la planul de a integra un SmartConnector pe următoarea generaţie de iPhone. Acest lucru sugerează că iPhone 7 va primi doar o variantă Plus obişnuită, similară cu cele din generaţia 6/6S, fără un design complet schimbat şi fără funcţii „Pro”, asemeni celor două tablete iPad lansate în ultimele luni.

În continuare există zvonuri despre integrarea unui sistem dual-camera pe modelul mai mare al telefonului, despre adăugarea de difuzoare stereo şi despre limitarea dungilor de plastic de pe spatele telefonului. Vom afla mai multe informaţii desrpre iPhone 7 în lunile care urmează, telefonul fiind programat pentru lansare în luna septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video