iPhone 7 ar putea primi sistem de focalizare laser pentru cameră

16.05.2016
iPhone 7 ar putea primi sistem de focalizare laser pentru cameră

Acum că majoritatea producătorilor de dispozitive mobile şi-au prezentat dispozitivele de top pentru anul 2016, toate privirile sunt întoarse către Apple, care ar trebui să debuteze în această toamnă un nou design pentru linia sa de smartphone-uri, iPhone. După mai multe fotografii spion şi multe scurgeri de informaţii care vorbesc despre hardware-ul telefonului, ne-am aştepta să cunoaştem mai tot despre noul smartphone Apple. Noile imagini dezvăluie însă noi informaţii.

O nouă serie de fotografii spion descriu noul iPhone 7 ca un smartphone foarte similar cu modelele precedente, iPhone 6 şi 6S. Acestea confirmă din nou informaţiile pe care le-am primit în trecut, care sugerează că dungile orizontale de pe spatele dispozitivului pentru antene vor fi eliminate, păstrând totuşi liniile curbate de sus şi de jos. Modelul prezentat în imagini este de culoare aurie şi prezintă camera foto cu un design similar cu cel al variantelor din prezent, cu obiectivul ieşit în relief, însă cu un nou element între aceasta şi blitz. Pe lângă orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică.

Este posibil însă ca modelul iPhone 7 Plus/Pro să vină totuşi cu un sistem foto cu două camere, conform zvonurilor din trecut, însă diferenţe majore de design între modelul standard al telefonului şi cele din ultimii doi ani nu par să existe. Toate aceste afirmaţii sunt valabile desigur dacă zvonurile sunt într-adevăr bazate pe informaţii reale. Cert este că vom mai primi destule „leak”-uri de acest gen în lunile care urmează, cum se întâmplă în fiecare an înainte de lansarea unei noi generaţii de iPhone.

Citeşte şi iPhone 7 Pro: dual camera, Smart Connector şi căşti pe mufă Lightning

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult