iPhone 7 Plus vs iPhone 6s Plus – ce schimbări de design a adus Apple noului model iPhone Plus (VIDEO)

Prezent deocamdată la stadiu de machetă nefuncţională, noul iPhone 7 Plus este comparat cu predecesorul iPhone 6s Plus într-un prim clip video filmat la calitate înaltă.

Aşteptat să fie dezvăluit în perioada lunii septembrie, iPhone 7 Plus (sau iPhone Pro, după cum a fost botezat în unele zvonuri) ar putea fi unul dintre cele mai controversate modele iPhone de până acum. Lăsând la o parte schimbările de design ce par a fi mai degrabă cosmetizări decât inovaţii reale, iPhone 7 Plus mizează pe îmbunătăţirea performanţelor foto, introducând un sistem dual-camera menit să stârnească imaginaţia pasionaţilor de fotografie.

Din păcate inginerii Apple nu par să fi adus corecţii majore la partea de ergonomie. Mai subţire cu doar 0.2 mm (7.1mm) decât modelul anterior, iPhone 7 Plus aduce compromisul unei camere foto şi mai proeminentă, contrastând cu spatele carcasei perfect plată. Ascunderea aproape completă a liniilor pentru antenă poate fi considerată o schimbare în bine pentru design.

Nou apăruţi pe spatele carcasei, putem observa 3 pini aurii ce ar putea delimita un port pentru accesorii.

Mai puţin lăudabil, jack-ul pentru căşti a fost eliminat fără ca Apple să fi adus îmbunătăţiri notabile la partea de ergonomie, carcasa iPhone 7 Plus fiind aproape la fel de voluminoasă ca a modelului anterior. Ne alegem în schimb cu un set suplimentar de perforaţii pentru difuzor/microfon, simetric celui prezent deja în dreapta portului Lightning, care va prelua de acum şi rolul de conector pentru căşti.

Apple ar putea lansa trei modele de iPhone 7

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult