iPhone 8 apare într-o fotografie cu o husă de protecţie

08.08.2017
iPhone 8 apare într-o fotografie cu o husă de protecţie

Designul noului iPhone 8 este deja cunoscut de mai multe luni, fiind confirmat inclusiv de fişiere incluse în sistemul de operare al boxei inteligente HomePod. În ciuda volumului de informaţii disponibile, puţine fotografii sau modele realizate în aplicaţii 3D sunt din surse credibile, majoritatea fiind realizate de către designeri după specificaţiile din leak-uri. Cea mai recentă fotografie cu telefonul pare să vină de la un producător de accesorii şi confirmă din nou forma şi aspectul display-ului.

Sursa imaginii este celebrul Evan Blass, care a publicat-o pe contul său de Twitter, fără prea multe explicaţii. Se pare că această imagine a fost realizată de către un producător de accesorii, care urmează să lanseze astfel de produse compatibile cu noul smartphone. Astfel, display-ul cu margini subţiri este din nou confirmat, inclusiv cu partea de sus decupată pentru camera frontală, sistemul de recunoaştere facială şi difuzorul pentru apeluri. În partea de sus pot fi observate simbolurile pentru semnal, pentru WiFi şi baterie, în timp ce în partea de jos avem paginile de pe lockscreen standard din iOS 10.

Husa de protecţie dezvăluie că butoanele de volum sunt amplasate asemeni modelelor precedente, pe partea stângă, iar deasupra lor, vechiul comutator pentru funcţia de silent este încă prezent. Nu în ultimul rând, poate fi observată lipsa completă a butonului Home şi niciun element pe ecran care să sugereze că funcţia sa este preluată de o porţiune a ecranului. De asemenea, lipseşte o fotografie din spate, care ar putea elucida misterul senzorului de amprentă. Unele zvonuri vorbesc despre integrarea senzorului de amprentă pe spatele dispozitivului, în timp ce altele spun că acesta ar putea fi „ascuns” în butonul Power.

Având în vedere că mai avem de aşteptat aproximativ o lună până când vom primi detaliile complete despre iPhone 8 direct de la sursă, este foarte posibil ca în viitorul apropiat să primim leak-uri din ce în ce mai detaliate despre acesta.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult