iPhone 8, Apple Watch 3 şi Apple TV 4K ar putea fi lansate foarte curând

iPhone 8, Apple Watch 3 şi Apple TV 4K ar putea fi lansate foarte curând

Se pare că zvonurile pe care le-am auzit săptămânile trecute, care sugerau că lansarea noilor modele iPhone va avea loc pe 12 septembrie , sunt întărite de noi informaţii din surse ceva mai credibile. Conform Wall Street Journal, Apple va ţine un eveniment de prezentare chiar pe acea dată, iar în cadrul evenimentului sunt aşteptate produse noi din trei categorii diferite: smartphone, smartwatch şi Apple TV.

Este destul de clar că Apple va anunţa smartphone-ul pe care momentan îl numim iPhone 8. Acesta va aborda un nou design cu display fără margini, o construcţie din sticlă şi oţel, va beneficia de încărcare wireless, un sistem avansat de autentificare biometrică şi probabil că un hardware foarte puternic la interior. Preţul noului telefon este un subiect foarte interesant de discuţie în utima perioadă, întrucât se zvoneşte că va porni de la 999 dolari americani, cu 100 de dolari mai mult decât Samsung Galaxy Note8, anunţat săptămâna trecută.

La capitolul smartwatch, informaţiile neoficiale sugerează că Apple pregăteşte Apple Watch 3, un nou model care nu va fi obligatoriu foarte diferit în design, însă care va primi noi capabilităţi. Printre acestea, cea mai importantă pare să fie conectivitatea wireless prin protocolul LTE, care asigură operarea dispozitivului chiar şi fără un smartphone. Astfel, aplicaţiile se pot conecta la internet direct, fără să mai treacă prin bluetooth şi WiFi, iar dispozitivul va putea prelua şi iniţia apeluri de voce de unul singur.

În cele din urmă, Apple TV ar trebui să facă în sfârşit tranziţia către rezoluţia 4K. Acesta va putea să redea conţinut de pe cele mai populare servicii de streaming la calitate maximă, compatibilitatea cu standardul de culori HDR fiind sugerată în mai multe leak-uri.

În general, Wall Street Journal nu publică astfel de informaţii înainte să le verifice cu surse de încredere, deci ne putem aştepta la un anunţ oficial în orice moment referitor la evenimentul de pe 12 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult