iPhone SE, cu ecran de 4 inci, va fi lansat fără o caracteristică importantă de pe iPhone 6S

29.02.2016

Fanii Apple aşteaptă cu nerăbdare lansarea unui nou model de iPhone cu ecran de 4 inci. Acesta se va numi, potrivit zvonurilor, iPhone SE şi va fi prezentat în luna martie. Din păcate, din imaginile apărute pe internet, se pare că smartphone-ul va fi lansat fără o caracteristică importantă prezentă pe iPhone 6S.

Este vorba de Force Touch. Tehnologia, care a debutat pe Apple Watch, măsoară presiunea aplicată pe displayul telefonului astfel că utilizatorii pot activa noi funcţii în cadrul sistemului de operare şi al aplicaţiilor.

În imagini cu componentele iPhone SE, publicate de site-ul francez NowhereElse, se vede că această caracteristică lipseşte.

Publicaţia a aflat acest lucru după ce a analizat ecranele de pe iPhone 6S şi cele de pe iPhone SE, iar elementele necesare pentru Force Touch lipsesc în cadrul noului model.

Potrivit zvonurilor, iPhone SE va dispune de cel mai nou procesor Apple, A9, tehnologie Touch ID şi cameră de 12 MP cu suport pentru Live Photos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video