iPhone X, surprins în imagini şi clip de prezentare neofial

Disponibil la precomandă, dar aşteptat pe rafturile magazinelor nu mai devreme de 3 noiembrie, iPhone X poate fi admirat în câteva imagini şi un clip neoficial, surprinzând noul wallpaper dinamic livrat de Apple exclusiv pentru seria iPhone X.

Realizat folosind versiunea albă a dispozitivului, clipul cu o durată de aproximativ 10 secunde surprinde rama laterală cu benzi argintii şi spatele acoperit cu sticlă. Destul de mult înălţat deasupra carcasei perfect plată, modulul pentru camera foto preia ornamentul argintiu, contrastând puternic cu lentila de culoare neagră.

Judecând după prezenţa aplicaţiei TextEdit pe ecranul telefonului, întâlnită la unele build-uri interne de iOS, exemplarul iPhone X prezentat aparţine probabil unui angajat Apple sau o persoană din rândul partenerilor apropiaţi.

Totuşi, chiar dacă pachetul software nu este final, dispozitivul este aproape sigur versiunea retail iPhone X pregătită pentru lansare în cursul zilelor următoare. Rămâne doar de văzut cum va reuşi Apple să acopere cerea pentru noul model iPhone, ţinând cont de faptul că producţia de masă este abia la început.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult