Lansarea variantei internaţionale a Samsung Galaxy A9 Pro, un smartphone mid-range cu baterie „mamut”, este iminentă

20.06.2016
Lansarea variantei internaţionale a Samsung Galaxy A9 Pro, un smartphone mid-range cu baterie „mamut”, este iminentă
Lansat iniţial în China, Samsung Galaxy A9 Pro, un smartphone mid-range capabil cu baterie de mare capacitate, va debuta şi pe pieţele internaţioanle în curând. Terminalul a ajuns la agenţia americană FCC (Federal Communications Commission) pentru a obţine certificările necesare. 
 
Varianta internaţională a Galaxy A9 Pro are codul SM-A910F şi va fi disponibilă în versiuni single şi dual-SIM. Această versiune a primit certificările necesare şi de la WiFi Alliance (WFA).
 
Citeşte şi: Noi informaţii despre iPhone 7: jack de căşti, sistem dual-camera şi două cartele SIM
 
Nu se ştie deocamdată cât va costa Galaxy A9 Pro şi nici pe ce pieţe va fi disponibil. Ceea ce se cunoaşte este că dispozitivul va ajunge în Europa. Un retailer polonez a început să primească pre-comenzi pentru acest model încă de luna trecută. 
 
 
Varianta chineză a Galaxy A9 Pro rulează Android 6.0.1, are un ecran cu rezoluţie HD (1.080p), procesor Qualcomm Snapdragon 652, grafică Andreno 510, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card microSD), cameră de 16 MP şi baterie de 5.000 mAh. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult