Laptop-ul multimedia Packard Bell EasyNote a fost câştigat

04.07.2008
Laptop-ul multimedia Packard Bell EasyNote a fost câştigat

Castigatorul concursului „Gadgeturi de blogger” desfasurat pe go4it.ro in perioada 4 iunie – 3 iulie a fost extras. Fericita castigatoare este Laura Pascu, iar postul participant poate fi citit aici.

Procedura de alegere a castigatorului este una mai high-tech, demna de un site de gadgeturi, lifestyle si tehnologie precum go4it.ro: am copiat lista cu participanti intr-un document Excel, pe celulele A1 – A84, am aplicat functia RAND (), care genereaza un numar intre 0 si 1 pe celulele de la B1 la B84. Pentru a pastra valorile la sortare am copiat coloana B, apoi am dat paste special la valorile copiate pe coloana C. Am sters coloana B care contine formulele RAND (), am selectat coloanele A si B, pe care le-am sortat crescator dupa valorile din coloana B. Numarul cel mai mic a iesit castigator, in cazul de fata Laura Pascu.

Pentru a nu exista dubii asupra corectitudinii extragerii am inregistrat extragerea pe care te invitam sa o vizualizezi mai jos. Alternativ, poti descarca clipul la calitate mai buna de aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News