LEAGOO T5, un nou phablet performant inspirat de iPhone 7 este disponibil la precomandă

04.07.2017
LEAGOO T5, un nou phablet performant inspirat de iPhone 7 este disponibil la precomandă

LEAGOO, un producător asiatic de telefoane cu Android devenit cunoscut prin oferta accesibilă de produse, pregăteşte o nouă interpretare a celebrului iPhone 7 Plus, oferind finisaje premium şi un pachet atractiv de dotări.

Apărând ca o alternativă pentru modelul Redmi Note 4 produs de Xiaomi, LEAGOO T5 plusează cu un sistem dual camera (13MP + 5MP) şi cameră foto de 13MP la partea din faţă, ecran de 5.5” şi senzor de amprente sub ecran, adăpostite într-o carcasă metalică finisată la nivel premium.

Designul exterior este complementat cu o configuraţie puternică, centrată în jurul chipsetului MediaTek MT6750 (CPU octa-core la 1.5GHz) ajutat cu 4GB memorie RAM. Ecranul furnizat de Sharp oferă rezoluţie Full HD şi este integrat cu scutul din sticlă Gorilla Glass cu margini curbate, îmbunătăţind unghiurile de vizibilitate şi calitatea imaginii.

Camera foto principală este formată dintr-un modul de 13MP (senzor Sony) şi modul de 5MP, cel din urmă folosind la aplicarea unor efecte de focalizare selectivă a imaginii, pentru obţinerea unor instantanee mai expresive. Fişierele rezultate sunt găzduite în memoria internă de 64GB, expandabilă.

Carcasa de 7.9 mm grosime găzduieşte un acumulator de 3000 mAh.

Smartphone cu acces la internet LTE 4G (FDD/TDD), LEAGOO T5 este livrat cu versiunea Android 7.0, putând fi găsit în oferta magazinelor asiatice la preţul de 149.99 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult